Stichting opgericht voor hulp aan Syrische vluchtelingen

Op 4 november 2014 zijn we officieel Stichting geworden.  Wim Haver, Anky Biemans en Annelies Heijmans werden officieel voorzitter, secretaris en penningmeester.
We mogen nu namens de stichting stukken ondertekenen. Met de overige bestuursleden en leden van de kerngroep nemen we samen de beslissingen.

“Wageningen helpt Syrische vluchtelingen in Irbid”, zo gaat de stichting officieel heten. Een lange naam die zegt waar het om gaat. Het gaat natuurlijk om Syrische vluchtelingen die we willen helpen. Maar ook bewustwording en vergroten van betrokkenheid bij de vluchtelingen is een doel. Daarom willen we met de acties minstens drie of misschien wel vijf jaar door gaan.

Na de ondertekening verraste notaris Hoek ons met zijn aanbod de kosten voor de Stichtingsacte niet in rekening te brengen, als bijdrage van het notariskantoor Van Putten Van Apeldoorn aan de Syrische vluchtelingen.  Een mooi gebaar.

Tegelijk werd de inschrijving bij de kamer van Koophandel geregeld. Zodra die binnen is kunnen we een eigen gironummer openen.

Anky Biemans, Annelies Heijmans en Wim Haver bij de notaris

Anky Biemans, Annelies Heijmans en Wim Haver bij de notaris

Advertenties