Jaarverslag 2015

2015 was het eerste volledige jaar dat de stichting draaide, na haar oprichting bij de notaris november 2014. We kregen de ANBI-status. We organiseerden veel activiteiten. En vanuit ons midden werd Irbid bezocht, er werd contact gelegd met hulporganisaties en een universiteit daar.

Er is meer dan 22.000 euro opgehaald in 2015 voor Syrische vluchtelingen in Irbid. De ZOA collecte van april en het middernachtfeest van december meegeteld. Dit is alleen gelukt omdat we als stichting ontzettend veel steun hebben mogen ontvangen van heel veel winkeliers, organisaties als de Soroptomisten, de Emmaus en de Rotary, de kerken in Wageningen en heel, heel veel particulieren. Die meehielpen met boekenmarkten of een donatie gaven. We zijn heel dankbaar dat we zo samen iets kunnen betekenen voor de Syrische vluchtelingen in Irbid.

Het uitgebreide jaarverslag vind je via deze link. Het financieel jaarverslag volgt.

Maart dit jaar volgt een tweede bezoek aan Jordaniƫ. En er zijn concrete plannen van studenten om onderzoek te doen ter plaatse. Zo willen we de contacten verstevigen en meer zicht krijgen op de situatie ter plaatse.

Advertenties