Financieel jaarverslag op website

Het financieel jaarverslag 2015 staat vanaf nu op onze website. Via bijgaande link, ook terug te vinden onder de button ‘wie zijn wij’ kan je deze bekijken.

We mochten rekenen op veel ondersteuning door allerhande groepen uit Wageningen. Winkeliers, schoolkinderen en kerken hielpen mee om geld in te zamelen voor de vluchtelingen in Irbid. En er waren veel individuele giften. In totaal hebben we in 2015 € 10.000 euro over kunnen maken naar ZOA, die het geld ter plaatse via hulporganisatie ACCTS inzet. Nog eens € 4824 kwam rechtstreeks bij ZOA terecht vanuit hun collecte in Wageningen. We verzorgden een deel van de coördinatie van deze collecte. Ook dit bedrag wordt ingezet voor hulp in Irbid.

2016 ziet er veelbelovend uit. De ZOA collecte in Wageningen leverde al € 6500,- op voor Irbid. Daarnaast hebben we dit jaar al € 15.925 aan ZOA over mogen maken.

Hoe belangrijk die hulp ter plaatse is, bleek nog eens tijdens het bezoek aan Irbid eind maart door Annelies Heijmans en Anne van den Berg. De situatie van vluchtelingen is vrij uitzichtloos. Slechte huisvesting. Beperkte mogelijkheden tot werk en oplopende schulden. Daarom: heel hartelijk dank voor alle giften en aan alle partijen die ons ondersteunen! Jullie maken een belangrijk verschil voor de mensen daar die in een moeilijke situatie zitten!

Advertenties