Sponsorwandeling ‘uit en thuis’

Stichting ‘Wageningen helpt Syrische vluchtelingen in Irbid’ organiseert eenRenkumse beek

sponsorwandeling ‘uit en thuis’

zondagmiddag 21 augustus

start wandeling:        13.36 uur bij bushalte Wageningen Grotelaan (Oranje Nassau’s Oord) N225

eind wandeling:     omstreeks 17.30 uur bij Eethuys Airborne/ bushalte Renkum Telefoonweg

afstand:                   10,5 kilometer

Zo aan het eind van de vakantie moet het heerlijk wandelen zijn door het Renkum beekdal en over landgoed Quadenoord. Heeft u te voet al eens het nieuw ingerichte beekdal verkend? Informatiecentrum en lunchroom de Beken biedt een mooi pauzepunt. Via een noordelijke lus wordt de beeldentuin van landgoed Quadenoord bezocht en lopen we via bossen en velden naar Eethuys Airborne. De wandeling biedt de gelegenheid mensen te ontmoeten en in gesprek te gaan rondom het thema ‘uit en thuis’. Biologe Jettie van den Houdt en filosofe Diana Blanken zorgen voor speelse aanleidingen om over het thema in gesprek te gaan.

 

Bereikbaarheid

Met bus 51 vanaf Wageningen busstation om 13.31 uur (bus rijdt eenmaal per uur op zondag).

Terug gaat bus 51 om 18.14 uur (eens per uur).

 

Deelname

Iedereen mag meedoen. Wandel mee en vraag uw vrienden, familie, collega’s en bekenden of zij uw wandeling willen sponsoren. Wij rekenen op een minimale bijdrage van € 15,- per wandelaar, te betalen bij de start van de wandeling. Natuurlijk mag het ook meer zijn. Zet u in voor het goede doel! Zo combineert u een fijne wandeling door fraaie natuur met een mooie opbrengst voor vluchtelingen in Irbid, Jordanië. Vluchtelingen lopen gratis mee.

 

Meenemen

Goede wandelschoenen zijn aan te bevelen. De paden zijn vrijwel geheel onverhard. Neemt u wat te eten en te drinken mee voor onderweg. We pauzeren bij Lunchroom de Beken, waar we een drankje aanbieden. En vergeet je OV-kaart niet voor de bus.

 

Aanmelden

Wij willen van tevoren graag weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten bij de bushalte Grotelaan om 13.36 uur. Meldt u daarom aan bij wageningen.irbid@gmail.com met vermelding van het aantal wandelaars. Graag uiterlijk donderdag 18 augustus.

Advertenties