Sponsorwandeling zondag 16 december 2018

start wandeling:       11.00 uur ingang AZC de Leemkuil, Keijenbergseweg 10, Wageningen
eind wandeling:       omstreeks 15.00 uur weer terug bij beginpunt
afstand:                     11 kilometer

De rondwandeling begint en eindigt aan de Keijenbergseweg bij het AZC de Leemkuil. We wandelen door bos en langs beken, door de Oostereng en door het Paradijs, langs Quadenoord en de Celtic fields. Ongeveer halverwege hebben we een pauze in het Nivon-huis De Bosbeek. Daar kunnen we de meegebrachte lunch opeten en wat warms drinken. De wandeling heeft dit jaar als thema “de Kracht van Samen”. We zorgen voor invalshoeken en vragen om het onderwerp te laten leven en zo invulling te geven aan het – samen – wandelen.

Deelname
Iedereen mag meedoen. Wandel mee en vraag uw vrienden, familie, collega’s en bekenden of zij uw wandeling willen sponsoren. Wij rekenen op een minimale bijdrage van € 15,- per wandelaar, te betalen bij de start van de wandeling. Natuurlijk mag het ook meer zijn. Zoek sponsors voor het goede doel! Zo combineert u een fijne wandeling door fraaie natuur met een mooie opbrengst voor vluchtelingen in Irbid, Jordanië. Vluchtelingen lopen gratis mee.

Meenemen
Goede wandelschoenen zijn wenselijk, wie weet ligt er al sneeuw. Wat te eten en te drinken voor onderweg is prettig om de energie op peil te houden. We pauzeren bij het Nivon-huis De Bosbeek, waar wij voor koffie en thee zorgen.

Aanmelden
Wij willen van tevoren graag weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Meldt u daarom aan bij wageningen.irbid@gmail.com met vermelding van het aantal wandelaars. Graag voor zaterdag 15 december
Wageningen helpt Syrische vluchtelingen in Irbid

Advertenties